28 december 2010

Sista veckan nu då

Sista veckan av 2010. Så fort det går! Man hinner precis lära sig att skriva rätt årtal när man skriver datum så är det dags att byta igen ;-)

Imorgon får Brellir en ny sko och blir ridbar igen - tjohoo. Tur att sambon är hemma imorgon och kan ta hand om hovslagaren *puh* Hur lätt är det att komma ifrån dagtid när man jobbar en timme hemifrån?! Nu löste det sig ju fint den här gången :-) Inget ont som inte har någonting gott med sig (syftar då på sambons förkylning).
Längtar sååå efter att det ska bli ljust om kvällarna så att man hinner rida ut båda hästarna på vardagkvällarna. Som det är nu är man ju hänvisad till paddocken om det inte är molnfritt och fullmåne!

Pucko gillar sitt nya hem och sina nya polare. Ofta när jag fodrar sitter han i hagen (bredvid hästarna, inte på 100 m avstånd) och tittar på :-)
Han är en ganska väluppfostrad kisse numera. Han frågar ofta om saker, som att få hoppa upp i soffan. "mjaaaoo" och säger man då "nej" eller "näe" så hoppar han inte upp. Men de gånger han är riktigt sugen kan han ändå komma smygandes. Då kommer först en tass, sen häver han sig sakta sakta upp och smyger upp nästa tass. Allt i ultrarapid. Jag vet inte om han tror att vi inte ska märka någonting då?!

Är tvärlugnt på jobbet. Nästan inga som jobbar. Bara jag och några få till. Nu ska jag återgå till att läsa standarddokument. Tjohoo vad skoj...

Inga kommentarer: