12 januari 2010

Nästan för kallt

Var 14 minus idag och nästan för kallt för ridning. Red en lugn sväng i paddocken men längtar nu efter aningen mildare väder så att vi kan rida ut. Tror att K också skulle uppskatta det.
Han har i alla fall lugnat sig betydligt nu. Känns inte längre som om han ska explodera när man börjar rida. Hoppas att det håller i sig!!

Känns som om vi städar konstant ändå är det skitigt hela tiden överallt. VEM kan det bero på ...*blänger på Pucko som ligger på stolen och sover och ser oskyldig ut*?!
Idag blir det dammsugning IGEN. Blomrester över hela vardagsrumsgolvet. Han har lyckats slakta ena krukväxten totalt. Barkbitar i hallen, köket och vardagsrummet. Kattsand på golvet i hallen och badrummet.

Saknar 7 bollar också. SJU! Fattar inte var de är!! Så himla stort hus har vi ju faktiskt inte.
Han har 10 bollar, men jag kan bara hitta 3... Ena pälsmusen är också spårlöst försvunnen.

Nä, dammsugning var det. Sen ska det bakas. Gjorde kladdmuffins igår, men de hade en strykande åtgång. Sååå gott! Smakar som kladdkaka :-) Är lite sugen att provbaka en ny sorts kaka idag. Måste maila en del också, det är kanske viktigare än bakningen. Har även lite annat inplanerat. Bäst att sätta fart!!

Inga kommentarer: