3 januari 2010

Dynamiten

Har varit och rastat dynamiten. Han kändes verkligen som 400 kg dynamit idag :-)
Började markarbeta, men insåg snart att han behövde göra av med lite energi innan han kunde koncentrera sig så jag hoppade upp. Värmde upp lite och han var spänd som en fiolsträng. Töltade lite. Några varv till och ytterligare några varv. Efter ca 15 varv (inklusive lite volter och varvbyten) började han frusta lite och man kände att han började bli "normal" igen och ridbar :-) Mycket energi i en relativt liten kropp!! Det är ju tur att han är så snäll och väluppfostrad som han är annars hade jag nog fått en rejäl åktur idag ;-)
Red tills mina tår var djupfrysta. K hade nog gärna fortsatt ett tag till. Hans energi verkar osinbar.

Idag lämnade vi katten hemma ensam i hela 2,5 timme. När vi kom hem hade han vit färg i "ögonbrynen"... Tydligen hade husse lämnat en färgklick någonstans??
Svansen har han också piffat till, men det gjorde han redan imorse när han vispade in svansen ovanför ett värmeljus som stod på köksbordet. Som tur var for svansen förbi snabbt så den hann aldrig börja brinna. Luktade bara lite bränt. Husse visade svansen för Pucko som förvånat nosade och nosade på den :-)

Hittade inga tapeter till hallen så det blir till att lappa och laga med den extra våden som finns sparad. Ingen luftvärmepump blir det heller...inte förrän i slutet av veckan. Var tydligen för kallt för att montera den på tisdag.

Inga kommentarer: