19 september 2013

Torsdag eller fredag

Hela den här veckan har jag trott att det varit fel dag. Så jag tror det är fredag idag fast det bara är torsdag. Inte bra. Bättre när det är åt andra hållet! Tror att det kan bero på att vi hade fullt upp med hemmaarbete i helgen som var. Men helgen som kommer blir förhoppningsvis lite lugnare.

Hästarna nyskodda igår så ingen ridning trots fint väder. Ingen ridning ikväll heller eftersom de ska vaccineras idag. Blev visst långvila (en hel vecka), men de klagar nog inte på det :-)

Hann stryka och få upp alla gardinerna i vardagsrummet igår kväll. Det känns som ett helt nytt rum nu med fönster! Så ljust jämfört med när vi hade träskivor.
Insåg snabbt att ska man stryka lättskrynklade gardiner ska man INTE göra det så länge Emil är vaken. Han använde strykbrädan som klätterställning och klättrade över stödpinnarna på benen, drog i strykjärnssladden och tyckte det var enormt roligt att sätta sig på gardinen som hängde ner över kanten och skrynkla ihop den och dra i den. Mina försök att få gardinen oskrynklig gick sådär. När jag lagt honom för natten gick det betydligt bättre och snabbare att stryka! Så det blir nog till att stryka när han somnat i fortsättningen :-)

Inga kommentarer: