25 september 2013

Första morgonen

Så var den här nu då. Första morgonen då man var tvungen att skrapa rutan på bilen.
Imorgon blir det kupévärmare (och vantar)!
Det var himla kallt att skrapa rutan utan vantar *brr*

Snart är det nog dags att låta hästarna sova inne någon natt. Igår kväll låg en av dem när de skulle släppas ut och ingen av dem ville ut. Så i natt blir det nog innenatt för dem.
De har ju stödfodrats med hösilage ett tag nu. Inga mängder, eftersom de fortfarande haft bete i hagen. Men nu kan de nog få en ordentlig kvällsportion hösilage så då kan de ju också få sova inne.
Annars har de ju oftast varit inne ett tag på dagen under sommarhalvåret då det varit som varmast och mest insekter. Då har de passat på att sova då. Men nu är de ju inte intresserade av att komma in om dagarna längre.

Önskar att det fanns mer tid. Skulle vilja hinna gå mer promenader. Saknar det.
Kommer ju inte hem förrän på kvällen och då ska det umgås med Emil, lagas middag, mata Emil och lägga honom, tas in hästar, fyllas vatten, ev ridas (hinns oftast inte med) fodras, fixas inför morgondagen, duschas och sen är kvällen slut. Kan inte välja bort någonting av det för allt måste göras.
Kanske skulle försöka sova mindre. Det vore ju en lösning. Då kanske jag skulle ha tid för någon promenad? Tänk om dygnet hade fler timmar...!!

Inga kommentarer: