24 oktober 2011

Puh

Ännu en helg passerat. Snart är det jul! Helgerna försvinner ju i ett rasande tempo!!
Igår fick vi i alla fall sitta still ett tag. DET var skönt! Var på 98-årskalas och träffade sambons släkt och åt god smörgåstårta.

Lördagen kunde vi bocka av en hel del på "att-göra-listan":
Lastade släpkärran full med järnskrot som sambon ska köra till skrot idag (plus 2 till kärror). Tog längre tid än beräknat då det strulade lite med pannan, som vi lastade med traktorn.
Sambon hämtade hem gräsklipparen för vinterförvaring
Packade hö för resten av veckan
Planterade blommor (marktäckande växter som just nu är allt annat än täckande ;-) ) och lökar på kullen vid nya vattenbrunnen
Fixade jordgubbslandet

Känns inte som vi gjorde så mycket. Låter inte som att vi gjorde så mycket. Men det tog hela dagen. Gick in vid 19:30. Då var jag precis klar med jordgubbslandet. Tror jag. Det var rätt mörkt och svårt att se vad man gjorde... ;-)
Hann inte med att åka
Ingen ridning hanns med i helgen, så nu har de ju fått lite av vintervila. Planen är dock att sätta igång dem snart. Vill inte ha för lång vila redan nu för man vet ju inte om det blir en vargavinter och att de måste stå för kylans skull! Nä, hoppas att hinna med att rida några kvällar i veckan. Om svanskotan är med på noterna. Det visar sig :-) Men jag viiiiiill!!!

Dagens väder: Dimmigt som sjutton och minus en grad imorse.

Inga kommentarer: