4 december 2011

Snubbeltrubbel

Efter ett år utan trösklar i köket utspelar sig nu Grevinnan och betjänten hemma hos oss. 2 gånger har jag snubblat på tröskeln och vänt mig om och blängt på den... ;-)
Altangolvet är nu helt klart! Alla skruvar på plats. Hur många är det som bygger altan i december? Jag skulle tippa på att vi är rätt unika där :-)

I sadelkammaren har det också hänt grejer.
Rinnande vatten och VARMVATTEN har jag haft några veckor nu, men nu har även sadlar och foder fått flytta in. Skönt att få lite mer organiserat i tillvaron. Har även fått upp pappershållaren i sadelkammaren så nu slipper man springa in om man blir snorig. Perfekt!
Det blir lite gjort varje helg i alla fall. Förutom nästa helg. Då ska vi jobba...tjohoo. Hoppas på bra väder! Inte halvstorm som denna helg!

Dagens hiss och diss:
HISSAR
att få vara hemma och se lite DAGSLJUS! Saknar det massor på vardagarna!!

DISSAR
denna eviga LERA. Hade lite hopp igår om att det skulle få fortsätta vara lite fruset, men idag är det lika smackigt igen.

2 kommentarer:

Chrissie sa...

Ja, där ser du att ni bor på fel plats:-) Här är det nu fruset, minusgrader och till och med lite småvitt på backen!
Jobba nästa helg?! Usch, det lät inget vidare!
Härligt med sadelkammaren! Hur går det med boxarna??!
Ha det bra!
Kramis!

G. sa...

Ja, fast å andra sidan får vi ju vårfåglar, vårflod och snösmältning strax innan er. För- och nackdelar med båda ställena :-)

Japp, nu är det 12 dagarsvecka, sen är det helg igen *puh*
Vi måste hyra bilmaskin till några stolpar som vi först tänkte såga av, men nu är planen en annan så då måste de bort. Måste ha bort dem först innan vi gjuter upp golvet. Ska bila i vinter, men kanske inte blir gjutning förrän till våren...