23 maj 2010

Söndagen som försvann

Så var den här helgen över då. Gick alldeles för fort som vanligt! :-)
Red hem K över dagen, men hann inte ens hem innan det började regna. Det regnade och regnade, ibland duggregn och ibland hällregn och så lite åska på det.
Gav upp efter 3-4 timmar och tog en promenad i regnet tillbaka till stallet med honom så att han fick stå inne några timmar och torka lite. Tror att han uppskattade det faktiskt!
Vi måste ha sett bra roliga ut där vi gick. Båda två böjda som bananer för att det regnade och blåste rejält. Trodde ju att vädret skulle bli lite bättre framåt eftermiddagen/kvällen så att man skulle kunnat ta en lite längre ridtur då. Får bli imorgon istället!

Nu blommar liljekonvaljerna här :-) Har bildbevis, men lägger kanske ut den bilden senare i veckan...
Svärföräldrarna var här idag och fixade med husvagnen och jag hann gå loss med jordfräsen i potatislandet mellan regnskurarna. Sen gav jag upp. Får sätta potatis en annan dag. Inget kul att jobba utomhus i regn!

Vi blev lite fundersamma när vi skulle äta middag ikväll. När vi kom fram till restaurangen stod det en polisbil och en ambulans utanför... Men det var tydligen inte maten det var fel på utan för mycket dricka i en herre :-)
Gott var det med lite god mat och nu börjar snart arbetsvecka nummer 2.

Inga kommentarer: