5 maj 2010

Fullt ös medvetslös

Ja, dagarna rusar på och förkylningen den består.
Är på en hyfsat ok nivå nu, men vore ju trevligt att slippa snyta sig stup i kvarten...

I måndags lämnade vi av projekt 2. Men inte förrän imorse kom mamma hem och såg vad vi gjort. Har renoverat mamma och pappas bröllopspresent som de fick en gång i tiden. En utemöbelgrupp bestående av ett bord och 4 stolar. Stolar med stålstativ som är lagom "gungiga" och jättesköna att sitta i.
Nu är träet bytt och stålet slipat och ommålat.
Glömde tyvärr att ta en "före-bild" och har bara en "efter-bild".
Ville inte lägga ut någonting här innan vi överraskat henne med dem, därav allt hemlighetsmakeri!

Idag var jag först ute på en långtur med K, sen begav vi oss hem och han fick gå och beta här hemma ett tag. Så mysigt att ha honom inom synhåll och han gillar ju gräs så alla blev glada och nöjda :-)

Pucko var lite misstänksam först, men vågade sig sen fram för att sniffa lite. Gissa var han väljer att "hälsa" på K?! Jo, sniffa på svansen och nosa på bakhovarna... Det är ju TUR att K är såpass snäll och gillar andra varelser!!! K sneglade bara bakåt och konstaterade att det var en liten katt. Sen var det bra med det. Sen gick Pucko en sväng runt framhovarna också och passade på att killa K på frambenen med svansen... Trodde nästan att han skulle flytta lite på någon hov, men näe då. Han stod helt stilla. Det är en snäll häst!! :-)

3 kommentarer:

C sa...

Mysigt att K har fått en "kåmpis" när han är på hemmabesök! Är K badad? Han såg så ren och fin ut.

JÄTTEFINT projekt 2! Men du har ju glömt att skriva vad mamma tyckte??!!!! Blev hon glad?!

G. sa...

Badad?? Näää, idag har han rullat både i gräs och i damm hemma i hagen :-) Tror han njuter massor av att få rulla och grisa ner sig så mkt det går nu innan det är dags att sätta på eksemtäcket!

Ja, hon blev glad och förvånad. Trodde vi köpt nya möbler åt henne först :-)

Frida sa...

oh, en sån snäll häst kanske till och med jag skulle våga hälsa på!