16 maj 2010

Dagarna rusar fram

och det har hunnit bli sista dagen "i frihet" ;-)
Igår var det underbart väder. Varmt, sol, klarblå himmel och jag fick låna en piggelin och rida en sväng (eftersom K har ett sår på frambenet och sjåpiga matte vill inte rida då...). Varmt varmt! Tyglarna gled och blev längre och längre för Glöd svettades på halsen och jag svettades om händerna så tyglarna blev jättehala :-) Var skoj att prova ny häst i alla fall och skönt att komma ut en sväng och bota ridabstinensen lite. Sen är ju ingen häst som K är...hur ska jag någonsin kunna hitta någon ersättare för honom??

Var på trevligt 40-årskalas igår. Jättegod buffé!!
Igår gjorde också Pucko en otrevlig upptäckt. Han har ju fångat och lekt med allt från spindlar och myror till möss och näbbmöss. Igår försökte han fånga en humla/geting...och han fick lära sig att en del djur gör ont... Han kom in i huset i full galopp och in i vardagsrummet där vi befann oss och slickade på rumpan och gned tassen mot nosen frenetiskt.
Jag tror att han kanske kommer vara lite mer försiktig nästa gång ;-)

Idag ska vi hälsa på A's systerson med flickvän och kika på deras nya lägenhet. Stockholm 2 dagar i rad... hur ska det här gå?! ;-) :-P Får kompensera med att vara hemma hela nästa helg :-) Måste hinna städa klart och har inga jätteförhoppningar på att orka det efter jobbet i veckan.

Inga kommentarer: