20 februari 2010

Snö snö snö

Vart man än tittar är det snö...
Gårdagen ägnades åt att röja ur garaget. Inte en dag för tidigt att ställa ut bilarna skulle det visa sig. Ena bärande bjälken är knäckt pga all snö på taket.
Klantigt tänker en del, bara att skotta av taket. Men det går inte att gå på taket (om man inte har lust att rasa igenom och landa på betonggolvet...). Själva takstolarna är ok dimensionerade, men de sitter alldeles för glest. Så vi höll tummarna att det var färdigsnöat för i år. Det kunde man ju glömma :-) Bilarna är i alla fall i säkerhet nu och vi slipper få cabrioleter. Visst skulle det vara kul med en cab, men gärna en annan bil då.

Så vi fick stötta taket innan vi kunde kasta i oss lunch/middag och sedan bege oss iväg på Björn Skifs på Cirkus. Nu räcker det med snö tack. Vill inte bygga helt nytt garage i sommar, det räcker med att fixa bjälken! Garaget har ju stått utan problem sedan 70-talet, så i år måste det vara exceptionellt mycket snö!!



Idag blir det INTE ridning. 16 minus och isvindar. Inte ens hästarna tyckte det var roligt. De stod mest och hängde i hagen. Försökte få en bild på en mycket snöig K, men det blir inget bra. Svart häst och all bakgrund kritvit är inte optimalt för kameran.

Så kallt i ansiktet att man bara vill in. När inte ens hästarna gillar vädret så är det inget trevligt väder! Vedspisen och luftvärmepumpen går för fullt och nya datorn är beställd så snaaaart får jag spela c&c med A igen :-) :-) :-) Hur lång leveranstid är det egentligen?! Beställde den ju igår. Borde den inte vara här idag då?? *otålig* ;-)

Inga kommentarer: