18 oktober 2009

Äntligen!

Idag var det äntligen fint väder och slut på vilan för hästen. Strålande solsken och blå himmel... som gjort för en ridtur :-) K verkar ha glömt bort "halt" på 4 dagar :-/ Fick bli lite träning på det. Man kan inte gå fyra - fem steg och sen stanna lite halvnonchalant, det tolereras icke! Halt är halt och då är det stopp som gäller. Möjligtvis ett steg innan stillastående, men inte mer.

När jag kom hem från stallet hade alla bilar vinterdäck och även transporten! Magic ;-)
Känns lite konstigt att inte byta själv, men... jag kan nog överleva det.
Igår var vi på bio och såg Flickan som lekte med elden. Den var inte alls lika bra som Män som hatar kvinnor, men den gick ju att se. Fanns inte så mycket annat att se där på bion heller. Jag har för mig att det fanns mycket fler (bra) filmer att välja på för 10-15 år sen. På den tiden man sprang på bio lite nu och då. Kanske minns man tokigt eller så har man ändrat smak radikalt?

Hann med storstädning i lördags. Skönt att passa på när det bara regnar!
Idag har vi röjt ur redskapen (snöslunga, jordfräs mm) ur vedboden så att man kommer åt veden lite lättare. Ikväll ska det premiäreldas i vedspisen. Inte för att det är kallt direkt, men mer för att torka ur skorstenen :-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Häftigt med "Magic".....
Undrar hur du gjorde?
Nåja, jag ska ta itu med detta i veckan, för här är det nog inte så mycket till magic.

Halt?! Vad är det för något?;-)

C sa...

Var bara jag som glömde skriva namn...

G. sa...

Ja...det är ju vinter nästan så det är klart att turbohästen "glömmer" basala saker så som att stanna och att stå still ;-)
Jag gjorde ingenting! Visste inte ens att A tänkte byta däck och när jag kom hem var det redan fixat :-O
Snopet...men rätt skönt :-)