3 oktober 2009

HÖST!

Nu är det verkligen höst. Riktigt ruskväder idag. Kallt och rått.
Tillbringat hela dagen på tävling och fått vind i håret :-)
Otroligt trevligt sällskap, en jättegod smörgåstårta till lunch och faktiskt inget regn förrän på eftermiddagen trots att meteorologerna utlovat busväder med regn mest hela dagen.
Vinteroverallen medpackad, men oanvänd!

Har för första gången tävlat en annan häst än min egen idag. Det där med träning är ju överskattat va? ;-) Jag red ju honom några gånger för...1,5 år sen, så lite hade vi ju tjuvtränat :-)
Började lovande med in med rumpan upp med huvudet och ett försök att dra iväg i galopp, men se det gick inte för innan vi kom någonstans stod han där med böjt huvud. Då började han småbocka lite istället och jag började fundera på om det var en så bra idé det här... Man vill ju inte åka runt i okontrollerad hastighet på ovalbanan med 50 pers som tittar på :-/ Men det redde ju upp sig. Efter lite "uttröttning" i paddocken så kändes det som gamla vanliga hästen igen och vi tog oss runt utan att skämma ut oss (hoppas jag... :-) ). Klart att han inte gick lika bra som om matten hade ridit, men med tanke på inledningen på uppvärmningen så är jag nöjd.
Ingen final , men det känns inte som det gjorde någonting alls. Sovmorgon imorgon!! :-D :-D :-D
Duktiga Tritla ledde B-finalen i tölt, men så strök sig matten... Hmm. Nästa gång MÅSTE du rida final C!!! Lova! Hon såg jättefin ut!

2 kommentarer:

C sa...

TACK för igår!! Hoppas ni också lyckades tina upp till slut. Mailade en bild till dig, där det faktiskt ser ut som A håller på att frysa ihjäl;-)

G. sa...

Nänä, han frös inte! Det SA han! Då får han stå för det :-P