4 oktober 2009

Kanelbullens dag

idag och det firade vi med...att inte äta någon kanelbulle utan kladdkakerester från igår :-)

Hann med en ridtur mellan skurarna idag, en ridtur som höll på att sluta olyckligt. Vi hade ett mindre dike att passera på hemvägen och K gick på lång tygel och fick välja själv var och hur vi skulle över. Han gick klokt nog rakt över diket, halkade i det blöta gräset och kanade framåt på båda knäna. Det var då jag tänkte att nu är det nog kört, nu går vi omkull och försökte sitta så still jag kunde och vips hade han lyckats hoppa upp på frambenen igen utan att välta - puh! Tror både han och jag blev lite snopna. Ingen vill ju gå omkull i blött gräs även om det blir en mjuk landning :-)

Nu: städning och uppackning av alla ombyteskläder som var medpackade på gårdagens tävling.
Imorgon är det ju jobb igen.

2 kommentarer:

C sa...

Kladdkakerester= GODARE än kanelbullar:-)

Kul att du hann med att rida och TUR att det gick bra i "fallet" (halkan). Hur hade det gått med kliandet? Slipper han fortfarande täcke??!

G. sa...

Ja, hade världens beslutsångest ikväll. Kallt och regnigt, men imorgon sol, 7 grader och nästan vindstilla. Blev utan täcke till slut. Hoppas att det inte är så mkt insekter imorrn och på kvällen får han ju ändå komma in några timmar. På tisdag ska det bli skitväder igen så åtminstone till onsdag blir han täckesfri :-)