30 juli 2009

Nybadad

Nybadad och hungrig häst slår nästan knut på sig själv för att hinna äta så mycket gräs som möjligt på så kort tid som möjligt... :-)
Gårdagens ridtur var varierad och gick både på tölt- och galoppväg och i skogen på skritt- och travväg. En liten paus för lite blåbärsplockning hann vi med också. Men ingen av oss stod ut speciellt länge för det blev en hel del flugor när vi stod still. Inga knott och mygg däremot och det är ovanligt att man kan stanna till i skogen sommartid och K står helt stilla. Inga sparkar med bakbenen under magen och inte ens en svansviftning!
Notering: Han äter tydligen blåbär också...förutom äpplen, päron och plommon (utan kärna). Banan däremot uppskattas ej.

Ev. får han jobb i helgen. Både åkgräsklipparen och lilla klipparen är kaputt nu så nu växer gräsmattan och frodas. Dessvärre blir han nog mätt innan han "klippt" färdigt...så det blir nog till att låna en klippare för att frisera tomten.

2 kommentarer:

C sa...

Så din gräsklippare fick sig också ett bad igår?! Visst är det skönt när det är gjort. Tror även att gräsklipparna tycker det är skönt också!

Hahhaha, känner verkligen igen det där med att slå knut på sig självt för att få i sig så mycket mat som möjligt. Fröken svart är specialist på knutar.

G. sa...

Onödigt att flytta på benen. Då trampar man ju ner maten...bättre att slå knut på sig själv ;-)

Ja, skönt att bada dem. Han hade kliat manen lite lite, så jag tyckte att det var dags att bada honom då. Innan han hinner klia bort något hår.