8 september 2014

Sommarhelg

Det har varit helt underbart väder hela helgen och vi har utnyttjat den maximalt.
I lördags skulle vi förtidsrösta (eftersom vi ev inte hinner nästa helg) och sambon skulle till sin mamma. Då passade jag och Emil på att ha en eftermiddag i några utav stans parker.
Vi hade picknick med oliv- och fetaostmuffins, kanelbullar, persika och...ostbågar till Emils stora förtjusning. Sen fick han leka i lekparker och åka rutschkanor, gunga och en massa annat.
Efter röstningen var avklarad hade vi tänkt sätta oss på en filt filt i parken så att Emil fick äta middag där innan vi skulle åka hem, men eftersom farmor och faster hemskt gärna ville träffa Emil så följde vi med sambon dit. Sen var det raka spåret hem för då var det läggdags.
En stor del av söndagen ägnades åt att måla fönsterfoder på ladugården. Sambon hjälpte till att måla 2, jag målade resterande 16 så nu är det klart. Bara dörrarna kvar nu. Och fönstren som ska slutmålas på utsidan före vintern. Insidorna och emellan får vi ta nästa år. Likaså att snygga till putsen på ladugården.
Hann i alla fall med en fyrhjulingsutflykt med picknick i enbacken borta i hästhagen tillsammans med Emil. Mycket mysigt!
Emil hjälpte också sin pappa att klippa gräset och så såg han en livs levande "hellakopper" som flög förbi.
Kvällen avslutades med grillning och middag på altanen.
Hoppas att det kommer fler sådana här helger innan det är dags för vinter!!!

Inga kommentarer: