23 januari 2011

Ännu en helg...

...har passerat.
Idag på förmiddagen var det 10 minusgrader. Och TAKDROPP! Gillar verkligen solen :-D

Mamma hälsade på oss fredag till lördag och under lördagen hann vi köra in sista veden så nu är vi ÄNTLIGEN klara för den här vintern. Gud så skönt!! Nu kan det bli plusgrader och lerigt om det vill :-)
Idag är sambon på äventyr så jag ägnade flera timmar åt mina älsklingar.
K går så himla bra. Vet inte vad det är med honom?!?
Han är alldeles lagom pigg. Han travade på halvlång tygel och "joggade" och sökte sig framåt-nedåt på h e m v ä g e n idag. För er som inte känner honom så...så här års är han så pigg och het att en sån sak är ungefär lika trolig som att jag vaknar upp imorgon och all snö har smält och det är 25 grader varmt och soligt. Alltså är matten MKT förvånad. Det är ju januarì?! Är det väl? Eller har jag missat någonting? *funderar*
Brellir gick också bra idag. Han spänner sig inte alls lika mycket som Kolan när det är isigt. Kanske beror det på att han har 4 broddar runt om. Ska nog be om 4 broddar i framskorna på K också när de skos nästa gång. I bak får han inga tåbrodd för då trampar han på sig själv med dem i hagen. Vågade mig till och med på att trava lite med Brellir fast det var isigt och det gick det med :-)
Nu ska jag skrapa lite färg och sen städa lite. Måste fixa lite med räkningar och annat tråkigt också. Men huvudsaken är ju att man hinner rida när vädret är som bäst ;-)
Bilder kommer, jag ska bara... sen uppdaterar jag med bilder!

Här kommer uppdateringen:

Helt underbart ridväder och helt underbar pålle :-)

På hemväg med solen i ögonen =)
Fina vårblommor
Dagens lunch. Färgglatt och gott :-)

1 kommentar:

C sa...

Väntar med spänning på bilder!!:-)