3 februari 2014

Vabruari

Vabruari som den kallas kom tidigt i år. Vi turades om att vara hemma med Emil 4 dagar förra veckan, men nu verkar han ÄNTLIGEN frisk! Hoppas att det håller i sig :-)

Varit på ridkurs med lillbusen igår. Han skötte sig exemplariskt, förutom att han var tveksam att kliva på transporten. Men sambon viftade lite där hemma och en fd stallkompis när jag skulle åka hem. Det krävs inte mycket för att få honom att gå på, men ändå svårt att fixa det själv. Måste öva!!
Vid lunchen kom Åsa in och tyckte jag hade en väluppfostrad häst. Där stod han i låneboxen med boxdörren öppen 30 cm... Ehh, oouups. TUR att han är så snäll...!!
Nu har vi att öva på till nästa gång. Särskilt orken ska övas upp... han fick lite mjölksyra på slutet så då avslutade jag. Inte hans fel att han inte är i toppform ju!

Hörde på radion imorse om en död skådis som blivit hittad av en vän i badrummet. (Han hittades alltså inte i badrummet av en vän utan suspekt nog verkar han ha haft en vän i badrummet... Stackars vännen! Kan inte vara kul att leva sitt liv i ett badrum. Även om han/hon hade en vän så måste det varit ett tråkigt liv.) Undrar var vännen i badrummet hittade honom någonstans, det sa de aldrig :-P


Inga kommentarer: