24 november 2011

En månad

Nu är det bara EN månad kvar till jul!

Som jag längtar!!! Ska bli helt underbart att få vara hemma mer än 2 dagar i sträck :-D

Tyvärr är inte julen optimal i år eftersom den inträffar på en lördag, så man får bara en extradag vid jul och en extradag vid nyår. Ska inte ta ledigt för det går ju åt så många semesterdagar då, men skönt med lugn och mys ändå i en extradag!

En månad kvar alltså :-)



Gillar julgran och julbelysning för det blir så mysig belysning inomhus! Nu i mörkret behöver man ju allt ljus man kan få när man aldrig någonsin är ute i ljuset utom på helgen. Hade tänkt tjuvstarta med adventsljusstakar och stjärnor, men det verkar inte bli så. Hinner inte riktigt med...



Man kan inte tro att det är slutet av november. Imorse var det nio plusgrader och halvstorm. Lite regnskurar. Men nu har det klarnat upp och ser ut att vara klarblå himmel!



Gnälligt värre på jobbet. Ena tanten gnäller värre än den andra... *suckar* Måtte man inte bli sådär när man blir äldre... :-/


Det är fel på precis allt och "sååå kan man ju inte göra" - fast det inte är JAG som gjort felen. Gnäll på rätt person säger jag! Eller ännu hellre: stanna hemma och gnäll. De gör ju bara andra människor på dåligt humör.

Inga kommentarer: