4 oktober 2010

Somliga dansar med vargar, andra med jordborrar ;-)

Vilken helg... Hela lördagen gick åt till att stolpa hage. Vi bor på ett berg. Övriga kommentarer är väl överflödiga. Jordborr + berg = blåmärken. Kanske skulle haft en bergborr istället... Hagen blev inte alls som tänkt längst upp på tomten. Var bara att gilla läget och slå ner stolp där det gick, inte där det var tänkt.
Blev lite bättre neråt stallet. Såklart pajade jordborren, men vi tog traktorn istället och dunkade ner stolpen med skopan. Det funkade ju det med :-)
Så nu ska det bara skruvas isolatorer och upp med tråd och grindar så är hagen redo. Gårdagen ägnades åt att röja sly i plommondungen. Nu är det en gata där så att hästarna tar sig upp. Har ett helt berg med ris att elda vid tillfälle. Blåste ju halvstorm igår så elden ville inte riktigt ta sig.
Vi prioriterade att hälsa på sambons mamma på sjukhuset istället.

Idag: trött och ont lite här och var :-)
Förstår inte varför jag envisas med att längta efter helgerna ;-)

I fredags hann jag med en liten skrittsväng på "mustangen". Gissa om han ville springa. Gissa om han blev besviken... Man kan ju inte vila 5 veckor och sen börja med att springa sig trött! Så det så. Nu blir det som matte vill. Det kommer en dag då han får springa igen. Långa härliga grusvägar, idealiskt för en pigg häst att springa lite på :-) Men först lugn igångsättning!

I helgen har vi studerat våra nya husdjur. Har 2 maffiga kronhjortar på tomten! Stora är de!! Rejäla horn har de. Undrar vad hästarna kommer säga om dem. Och undrar om det betyder att jag borde köpa dubbelt så mycket hö?? De kanske snor hästarnas mat?!

Inga kommentarer: