1 februari 2009

Helgen

gick fort. Tittade på gård på lördagen i kombination med ett besök hos vännerna :-)
Huset under all kritik. Man vill ju hinna med nånting annat än att renovera här i livet... Besöket hos vännerna var desto trevligare! :-D Såååå god mat som vanligt och jätteskoj. Vi som "inte skulle stanna så länge" - är ju omöjligt att åka hem när det är så trevligt!! :-D

Idag har timmarna flugit fram. Var en snabbis till stallet och har precis kommit tillbaka hem från jobbet. Trots att det är lite småjobbigt att åka till jobbet sex dagar i veckan så är det fortfarande kul :-) Det är ju en himla tur det! Hade med mig sambon som sällskap och privatchaufför idag (TACK!) så det var helt ok att åka fram och tillbaka. Men nu ska soffan intagas... måste ju passa på att njuta av de sista helgtimmarna denna helg!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad skönt att du fick inta soffläge lite också denna helg:-)
Trodde det skulle komma ut en bild på en skoter med texten "vill ha" ;-) *fniss*

Anonym sa...

Jaaa, vill ha vill ha vill ha... :-D
A's mamma såg mer skeptisk ut när vi försökte övertyga henne om behovet av att skaffa en skoter ;-)
Man måste ju kunna montera en snökanon i fram på skotern? För oss som inte har någon riktig vinter... ;-)

Anonym sa...

Hur går det med letandet efter gård? Och var letar ni? Fortfarande uppåt dalarna? (Läbbigt med granngården som brann, visste inte det var vid er!!)

Anonym sa...

Det går lite småtrögt. Alla fina gårdar är ju svindyra och resten...tja...A bara suckar när han ser dem ;-) Själv letar jag stall med tillhörande skapligt hus ;-)