20 januari 2012

Grå dag

Imorse var det kallt, nio minus. Kolan stod inne i uteboxen medan mr nyfiken stod utanför och hade koll på omvärlden :-)
Pucko blev rädd för husse imorse. Jag åt frukost och så hörde katten hur sovrumsdörren öppnades. Han skyndade sig till dörren och sträckte på halsen som en giraff för att spana upp i trappan. Sen började det knaka i trappan...då blev det så läskigt att han sprang och gömde sig under bordet. Det var ju bara HUSSE?! Att han aldrig lär sig!!
Apropå att lära sig. Igår var han tydligen väldigt framtung. Vi har ju lärt honom att sitta på kommando och vänta på att man fyller på mat och att han inte får gå dit förrän man säger varsågod. Vissa dagar är han jätteduktig. Igår hukade han mer än satt. Tydligen väldigt lätt rumpa och tungt huvud, eller?? Man kan ju inte sitta om man sitter så att man inte SER matskålen. Eller? Kan inte påstå att han inte fattat vad vi menar eftersom vissa dagar är han jätteduktig. Andra dagar finns helt inte viljan att förstå där :-)

Imorse var det spännande värre. Skulle kissa på jobbtoan. Då plötsligt låser någon upp dörren med nyckel. WTF! Hört talas om att knacka först eller?? TUR att jag har långa armar och kunde låsa dörren igen innan de hann öppna den. Morr.

Inga kommentarer: