20 mars 2010

Vårväder

Hade en jättetrevlig förmiddag. Red i solsken (tyvärr halvstorm...) och njöt av solen.
Är perfekt underlag i paddocken nu. Helt perfekt! Ingen is, ingen snö, lagom mjukt. Lite vattenpölar är det i och för sig (var går gränsen för att kalla det sjö?), men jag bättrade på dräneringen så får det några timmar på sig kanske vattnet hittat ut :-)

K har gått ner lite i vikt. Inte så att han är mager på något sätt, men 1 dm har han minskat de senaste veckorna! Snart kommer ju gräset så då går de ju upp igen, men vore kul om han var i topptrim ett litet litet tag.
All vinterpäls sitter kvar fortfarande. Några enstaka hårstrån börjar släppa nu. De kala fläckar han har beror på att lekkompisarna gnagt av pälsen :-D
Han är rätt duktig på att gnaga på de andra också... Stackars bästisen T ser ut som om han har någon läskig hudsjukdom. K har gnagt honom på hela sidan.

Pucko blir allt mer nyfiken på utelivet. Nu har vi sagt att han får vara inne helt och hållet tills han är kastrerad (nästa vecka). När allt har läkt DÅ ska han få gå ut. Sista gångerna han har varit ute en sväng har det varit lite småsvårt att locka in honom igen. Bäst att han inte får alltför mycket smak för att vara ute innan han är kastrerad ;-)

Inga kommentarer: