8 februari 2012

Åh, här var det tomt på inlägg nu igen

Hinner inte riktigt med den här bloggen, men jag har inte försvunnit för gott!
Ni behöver inte anmäla mig saknad ;-)

Idag snöar det! När jag åt lunch föll det julkortssnöflingor. Sådana där stora som sakta sakta dalar ner. Borde måla lister om kvällarna, men varken tiden, orken eller lusten finns där. Eller...tid finns väl egentligen för det tar ju inte så förskräckligt lång tid. Men man ska ju vilja dra igång ett kvällsprojekt och hittills har duschen och soffan lockat mer.

Katten börjar bli bättre och bättre på att sitta när man utfodrar honom. Ibland är dock tålamodet väääldigt kort och han sätter sig, men reser sig igen när man häller på maten. Men det går bättre och bättre. Samma sak när han ska gå ut. Han springer snällt till dörren och väntar på att man kommer och öppnar. Vissa dagar funkar det inte. Då ligger han som en säck potatis i fåtöljen när man ska hämta honom. Då slappnar han av i varenda muskel så när man lyfter upp honom är han som en trasa och sätter man ner honom på golvet rasar han ihop i en liten hög där :-) Men ofta vill han ut redan innan vi tycker att det är dags!
När vi tvingade honom att sova inne när det var 20 minusgrader såg han nästan sur ut på morgonen och ville ut direkt. Nästan som om vi försökt kidnappa honom...

1 kommentar:

C sa...

Vilken tur med ett livstecken! Var liksom på vippen att anmäla dig saknad juh!:-)
Dutti kisse ni har:-) Vad blir nästa dressyrtrick? Kanske ska lära dig klicker, så du kan klicka in honom - ska tydligen funka kanon:-)) Ska faktiskt prova klicka in Pjakkur vid tillfälle, men än jobbar jag på med jycken!
Ha det bra och ta´t lugnt- ta en toy!
Kramis!