1 december 2016

Deadline imorgon

Imorgon är det deadline för riskanalyserna. Är inte riktigt klar och får inte den hjälp jag skulle behöva. Har god lust att skita i allt.


Har skrivit lite på den privata sidan också. Inte så intressant för er andra, men som kom ihåg för mig själv...


Idag är dagens mission att försöka få tag på en tv-kalender åt Emil. Vi har ju varit sjuka hela veckan och inte hunnit skaffa någon än. Ikväll är det ju dags för det första avsnittet. Han har även en pixi-kalender och en chokladkalender och är väldigt ivrig på att det ska bli första december någongång.


Igår var jag hemma ensam medan sambon jobbade och Emil var på förskolan. Då passade jag på att "hitta" en julgran. Så nu ska den bara få acklimatisera sig lite innan den ska få flytta in i vardagsrummet. Apropå vardagsrum så har vi tydligen haft en objuden gäst där. Musskit uppe på bokhyllan! Låg en halväten godis där också så nu är det slut med att ställa godisskål med kvarlämnat godis uppe på bokhyllan! Annars var det ju lagom utom räckhåll för 4-åringen. Nu står där en musfälla istället, men troligen är musen inte kvar för det var flera veckor sen vi hörde någonting i klädkammaren och såg lite spår i källartrappan... Den där katten gör inte något bra jobb inomhus tycker jag!
Idag har bästa svärmor födelsedag. Grattis!!

Inga kommentarer: