21 september 2015

Höst

Lördagen ägnades åt städning, en timmes massage (najs!) och  tittade på bokföringen och avslutades i soffan med en film. Igår började jag dagen med 2 ridturer. Klarblå himmel och sol. Resten av dagen gick jag med röjsågen så nu ser man stängslet i delar av hagen! Jösses vad med gräs det var.
Nya röjsågen var T U N G. Så jag fick kramp i axeln och skuldran ganska snart, men löste det genom att fixa ett provisoriskt avbärarbälte genom en rem runt höften.
Sambon körde lite med betesputsen, men plötsligt så hade han skickat iväg ena kniven. Vi har ju inget kastskydd på putsen så den kan ju ha flugit lååååååångt :-/
Tur att det bara är skog och åkrar intill och att mina hästar inte var lösa i sommarhagen utan tillfälligt instängda i vinterhagen.


Idag är det jobb igen. På arbetsplatsen. Inte hemifrån. Satt hemma i torsdags och fredags och registrerade kemikalier i en databas. Så skönt att slippa restiden och att få jobba hemma i lugn och ro!! Hoppas få till hemmaarbete någon dag denna vecka också. Hann ju drygt 10% på de 2 dagarna förra veckan, så det är mycket jobb som återstår!


Nä, dags att sätta fart! Snart är det möte.

Inga kommentarer: