28 april 2015

Vad är det för fel på folk??

Varför har folk så svårt för att ha lite FRAMFÖRHÅLLNING?!?!?!


Igår: Blev ombedd att göra en sak på jobbet idag som gjorde att jag inte kan äta lunch med mamma idag.
Fanns heller inte material så det räcker till det försöket. "Kan du ordna det?" Jovisst men det tar ju TVÅ veckor. Jag kan inte trolla... Det underlättar om man talar om i förväg att man tänkt köra ett experiment. Helst 2 veckor innan om det ska odlas svamp.


I förrgår: Åtta på kvällen (ÅTTA!!!) fick vi veta att vi skulle få ett lass ved morgonen därpå.
Jaha, hästarna hade redan fått kvällsmat (på fel ställe), vattnet var redan kollat och påfyllt (på fel ställe). Vi skulle få gå in och ta det lite lugnt efter en hektiskt dag, men nähä. Bara att börja om. Dessutom var ju planen att de skulle få gräs till lunch så det fanns ingen lunch förberedd. Muttrade många fula ord som det var tur att inte Emil hörde... Hur svårt kan det vara att säga till ett dygn innan??


Inte bara de här sakerna/personerna. Jag tycker att det är överlag MÅNGA som inte har framförhållning. Både på jobbet och på fritiden och folk man inte ens känner.
Eftersom jag inte bara kan gå ut och rida när jag vill så är det någonting jag planerar in noga för att hinna få till ridning flera gånger i veckan utan att det ska krocka med annat. Då blir man ganska frustrerad när ens ridtid huxflux bara planeras om. AV NÅGON ANNAN :-@




Idag är det shoppingdag. Imorgon kommer hovslagaren och igår var det riddag. Brellir i paddocken/på stubbåkern (träda i år) och Kolan en sväng längs ån. Snart är det bara 1,5 dag kvar av den här arbetsveckan. Det går undan!
Fast än känns det rätt avlägset till semestern...
Måste ta tag i det här med fönsterrenoveringen också. Har ju 6 fönster på framsidan av stallet som ska skrapas och kittas om och målas och sen ska ju alla fönster målas med färg. Vissa hann bara få grundfärg. Sen måste ju i princip varenda fönster kittas om pga de där j...a småfåglarna som pickat bort kitt. Både fönstren i stallet och de vi fixade på huset förra sommaren.




Idag skulle morfar ha fyllt 99.

Inga kommentarer: