30 juni 2011

Bloggtorka

Har varit en del bloggtorka på senaste tiden. Är ju fullt upp med semester och ledighet :-)
Har inte hunnit sätta mig vid datorn...
Nu är jag här. En snabbis :-)

Idag har vi en mellandag. En ledig dag skulle vi ha. Vi har bytt ytterdörrar. Det saknas drevning och foder, men dörrarna sitter på plats och kan låsas och allt så det är en god bit på väg i alla fall! Imorgon hämtar vi bilhammaren och sätter fart med att bila betong i ladugården. Blivande stallet. Det ska vi roa oss med hela helgen...
Idag på vår lediga dag har jag...lagat eksemtäcke, kört med röjen i hagen längs med elstaketet och dessutom en miljard brännässlor inne i hagen, dragit märlor för att kunna rulla mera taggtråd och staplat lite ved. Sambon klipper gräs så det ryker med lånad klippare då vår är kaputt och väntar på ny vajer.
Så snart sambon är klar ska vi åka ett par mil med traktor + kärra. Den har värme på hela tiden. Härligt härligt! Är ju bara dryga 27 grader ute så man vill ju inte frysa ;-) Antar att vi lär turas om lite. När vi någon gång kommer hem igen så blir det tacos. Längtar! Inte så mycket efter tacos, men efter att få SITTA NER. ;-)

En vacker dag kanske det kommer lite foton här också, men nu har jag inte tid att sitta här längre! På återseende! Ha en SKÖN SOMMAR!!

1 kommentar:

C sa...

Härligt!! Låter verkligen som en skön och lugn dag;-))) keep up the good work!!
Nä helt seriöst, EN slödag borde ni hinna med???? Annars kommer vi å våldsgästar er så ni är tvungna att sitta ner;-P
Ha det bäst!!!!