1 maj 2011

Maj redan

Då var det redan maj...
Dagarna är för långa och kvällarna alldeles för korta (läs: obefintliga).
Idag har vi monterat ner hela mjölkanläggningen. Mycket glas och metallskrot blev det! Men nu är stallet på gång. Sadelkammaren ska "bara" muras upp en ny vägg, spacklas, målas om, fixas med vattenledningen och vattenutkastare och sen inredas. I stallet (f.d. ladugården) är det lite mer kvar att göra. Ska bilas bort en massa betong innan boxarna kan göras.

Nu har byggjobbarna ÄNTLIGEN jobbat klart och vi får vara ensamma här igen!!!! Lovely! Har varit lite drygt att ha folk springandes här 9 dagar i sträck (ok då 8...de var ju lediga en dag). Men det har ändå varit värt det för logtaket blev JÄTTEFINT!!

Dags att sova. Längtar till semestern! Bara strosa runt här hemma, kunna ligga halvnaken (eller hel...) och sola, rida, grilla, sova länge...

2 kommentarer:

C sa...

Vad bra att taket blev fint. Får vi kanske se nån bild måntro?

Hmm, vila, sova och ta det lugnt på semestern?????!!! Låter inte riktigt som du va?;-) Om jag känner dig rätt kommer du att behöva semester efter semestern, efter allt som ni säkert kommer att pyssla och ta itu med.

Varför bila bort massa betong? Går det inte att gjuta på det gamla?!! Eller är det inte helt?

G. sa...

Är en enda lång jätteho för grisar som är ivägen där jag vill ha boxarna (läs: där vi ENKLAST fixar i ordning boxar). Den måste bilas bort så hästarna ska slippa hoppa in i boxen. I övrigt är det inget fel på betongen. Vill gärna bila bort en sektion av foderbordet för att få närmare väg till dyngstacken, men det är i mån av tid och ork :-)

Jamen den här semestern MÅSTE vi vila lite!!! Inte alla dagar, men några där man får göra bara vad man vill och inte lämna hemmet och inte träffa en kotte på flera dagar...

Ska se om jag kan skaka fram en bild, annars får ni väl komma och kolla!! ;-)