23 augusti 2010

Jobb å jobb å jobb...

Men i lördags hann (eller snarare...tog den tiden) jag med en ridtur. K fick följa med till gården och "klippa" gräs. Hu vad pigg han blivit. Måste rida mera :-) Blev ju inte bättre av att pyromanen (läs: sambon) eldade en massa så att stackars K trodde det var skogsbrand på gång... Jag fick hämta honom i hagen och ställa honom i stallet en stund tills brasan lugnade sig.
När vi sen skulle rida en sväng så spanade K efter skogsbranden. Men han blev lugn igen när han fått springa av sig lite.
I helgen har vi fått målningshjälp av mamma och svärfar har fixat klart balkongdörr och flera fönster. Jordgubbarna är planterade, gräset klippt, sovrums- och köksfönsterkarmar målade på både in- och utsidor, isoleringen på vattenrören i källaren är borttagna, köksskåpen är ihopskruvade allihop så nu ska de bara monteras dit på plats så snart bänkskivan anländer (det gör den idag). Mamma har städat lite på övervåningen också så att vi kan börja flytta över lite möbler. Det känns som det går SÅ långsamt, men ändå jobbar vi ju precis hela tiden :-/

Känns som om det blir tufft att hinna fixa iordning åt K innan vi flyttar. Förmodligen blir det en utebox till att börja med så får vi snickra i stallet under vintern. Prio ett är ju hage just nu. Fast först MÅSTE ju köket in! TÄNK OM MAN VORE EN BLÄCKFISK!!! ;-)
Det skulle ha varit kanonbra :-D

2 kommentarer:

C sa...

Tycker ni har hunnit med JÄTTEMYCKET!!!!

G. sa...

Det kanske vi har, men man ser ju bara allt som är kvar :-S