13 augusti 2010

Lugn dag igår

Lyxlunch på stan med mamma igår. Tog mig friheten att åka iväg ner på stan en dag för att äta lite mat. Har ju egentligen ingen lunchrast utan bara matuppehåll, men...man fyller ju inte år varje vecka ;-)

Igår tog vi en lugn kväll. Åkte in till lilla staden och åt lite god mat och sen hem för att slappa lite i soffan. Blev inte så lång stund, men SÅ SKÖNT!!!
Ikväll blir det tapetsering av köket och sedan fortsätter monteringen av köket :-) Det går framåt!! Återstår fortfarande det lilla problemet att vattenrören som sitter i köket och toan och badrummet är inte kompatibla med de rördimensioner som finns nu.
Ska bli SÅ skönt när vi får in rinnande vatten igen!
Innan jag flyttar dit så MÅSTE det finnas rinnande vatten. Ok med dunk för dricksvatten etc, men man vill ju kunna duscha. Ska vi ha varmvatten måste man ju dessutom kunna fylla på värmesystemet med vatten så... rören måste fixas!

K's eksemsår håller på och läker nu, han har kliat sig lite i hagen. Ska bli skönt nästa år då han kan få stå inne lite mer på sommaren och vara ute lite mer på vintern!
Lite som det passar honom och mig :-) (och den nya hästen)

Inga kommentarer: