19 juli 2010

Känns lite overkligt

Nu är den verkligen vår! Gården alltså :-)
Känns nästan lite som att vi åker dit och "lånar" någon annans gård, men det tar väl ett tag att bo in sig... Blir väl bättre när vi rustat lite och kan börja flytta dit lite möbler.
Altanen har vi i alla fall boat in oss på i helgen. Hann ingenting annat än fika, fika och lite mer fika i helgen känns det som, men snart har väl alla sett gården och vi kan komma igång och jobba lite.
Eller jobba och jobba...jag jobbar ju på jobbet en vecka till. Motigt värre!! Jag vill ju vara hemma och slita ut kök!!!
5 dagar kvar, 5 dagar kvar, 5 dagar kvar...

Hinner inte riktigt med K i all villervalla, men ikväll har jag bokat in en dejt med honom. Ikväll blir det en ridtur :-) Har bara varit till stallet för att skaka täcke och smörja in med helosan de sista dagarna. Eksemet är ok just nu, vet inte om det är relativt lite insekter pga torkan eller om det bara är tur att han inte har något sår någonstans. Till och med riktigt fin på skapet där han annars brukar vara alldeles sårig!

P är sällskapssjuk som aldrig förr. Han vankar omkring och när jag försvinner in i garaget står han utanför (han vet att han inte får gå in där) och skriiiiker. Miiiiiiaaaaaaoooooowww. Sen när man kommer ut igen så spinner han och vill gosa. Han gillar nog inte alls det här påfundet att matte helt plötsligt började jobba för ett par månader sen efter att ha varit hemma och kelat med honom i 4 månader :-)

Inga kommentarer: