25 oktober 2012

Puh!

Äntligen är huset färdigstädat och tvättkorgen tom! Det tog mig HELA dagen. Lillfisen (som fyller 2 månader idag :-) ) vaknade 5:08 och då kände jag mig utvilad. Han åt till kl var 5:29. Rekordkort!! Sen hade jag kunnat gått upp och ätit frukost, så pigg var jag! Ville inte störa sambons sömn så jag kröp ner under täcket igen och låg snällt still ända till kvart i sju. Då fick jag äta frukost - helt utan lillfisens närvaro för första gången på...2 månader :-) Han sov vidare uppe i sitt sovrum och vaknade lagom tills jag ätit klart frukosten. Helt suveränt!
Sen började jag städa. Det tar väldigt lång tid när man hela tiden måste avbryta för...amning, blöjbyte, mys i soffan med bebis, prat och gos med densamme (det är SVÅRT att slita sig när han "pratar" och skrattar och ler omvartannat!), lunchfodring av hästarna, lunchfodring av mig själv. Men till slut så...
Allt tar ju såååååån tid! Bara att bädda rent i sängarna med en småkinkig bebis tar LÅNG tid. Men huvudsaken är ju att man hinner NÅNTING varje dag :-) Idag har jag gjort saker så att det räcker för både imorgon och i helgen ;-)

Hade tänkt mig en långpromenad på eftermiddagen men det får bli en annan dag. Härlig höstluft ute nu. Dagarna går otroligt fort!
Nä, dags att fixa iordning middagen. På återseende.

Inga kommentarer: