4 juli 2011

Vilken dag

Började med att vi kom i säng 01:30. Väckarklockan ringde 05:30. Bara att kravla sig upp och åka och lämna tillbaka bilhammaren. Lyxfrukost på konditori, umgås med svärföräldrar m.fl. Åka med sambon till vårdcentralen där han fick remiss till ögonmottagningen. Bara att åka och dumpa släpkärra för att ta sig in till storstaden.
Gruskorn i ögat som inte gick att skölja bort. Kom till sjukan 30 min efter att avdelningen stängt. Vad göra? Ringa mamma. Hon vet hur man gör :-) Leta upp arbetande människor i korridoren, få veta att de inte fått någon remiss, men de förbarmade sig över sambon ändå.
Vi hinner inte mer än utanför väntrummet så ska sambon BERÄTTA när de "topsade" hans öga :-S Bra idé... Tur det fanns en bänk där i korridoren. Känslig? Vadå? Vem?? Jag????? :-/
Komma på att klockan var ca 17 och vi hade inte hunnit med lunch än. Inse att... Mc Donalds blir bra. Inte gott, men snabbt. Sen hämta släpkärran, leverera sängen på den till svägerska (heter det så även om vi inte är gifta?? Nåja...sambons syster då) sen hem och titta till hästarna. Rida? Näe, inte idag va. Nu vill jag S O V A!!!!

Det är lite jobbigt med semester tycker jag. Nu vill jag ha ledigt. Sovmorgon. Få sova MINST åtta timmar varje natt... :-)

Inga kommentarer: