30 januari 2009

En vecka

av vila och hästen har förvandlats till mustang igen.
*suck* Han gick ju så himla bra förra torsdagen...

Pigg - han har nog sparat ALL sin energi så att jag fick ta hand om 6 dagars ihopsamlad energi... Stel - märkligt, han som leker så mkt i hagen?! Får säga åt dem att variera sig mer... böja åt båda håll och böja hela bålen... ;-)
Sen hade han ju nerverna utanpå också. När det rasade snö från lyktstolparna vid banan så la han allt fokus på det istället för vad vi höll på med. Sen kom lastbil med saftblandare och sandade "stora" vägen. Gissa vart ögon och öron pekade då?! Hmmm... Ska rida UT idag och göra av med lite överskottsenergi. Var inte så bra underlag på banan igår. Hårt och lite halt. Gick i alla fall att tölta några steg, men bara i lugnt tempo.

Ägnade kvällen åt att se grannfastigheten bokstavligt talat gå upp i rök. Vi ringde sos alarm, som meddelade att de var på väg. Men vilken t i d det tog! Lika lång tid som om vi själva hade åkt ifrån stan?!!! Har de spärrat brandbilarna på 70...?! :-S :-S
Precis när man trodde att de fått bukt med elden så flammade det upp än värre och brann som sjutton. Inte mycket kvar av huset idag.
Bara att inse att ska man inte ha ett övertänt hus är det bara att kavla upp ärmarna själv om det skulle börja brinna där hemma. Hoppas bara att farbrorn i huset inte var hemma! Är fortfarande oklart i nuläget.

Uppdatering: Det var han... De har hittat rester av mänskliga kvarlevor där inne. Stackarn!
Hoppas han dog snabbt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh nej vad hemskt!!!!:-(((((((((( Gud så tragiskt!

Anonym sa...

Ja, man kan ju hoppas att han kanske dog innan det började brinna... :-/ Eller i alla fall snabbt av rökgaserna!