7 maj 2012

Frisk igen

Eller...någorlunda i alla fall. Hade inget att blogga om under några dagar för vem är intresserad av att höra om mörkläggning av vardagsrummet med lakan för fönstren (saknas persienner...) och stor åtgång av snorpapper och flera timmar långa power naps varje dag?
Nä, trodde väl inte det. Så ni har ingenting missat :-)

Hästarna har fått börja gå i vårbeteshagen nu och de blev helt överlyckliga första dagen. Andra dagen stod de och väntade på mig. Vadå snabb inlärning? Ibland kan man inte beskylla dem för att vara trögtänkta i alla fall ;-) Tredje dagen vallade de mig upp till grinden och stod nästan och hoppade jämfota av iver. "Öppna då matte!!" Jag öppnade såklart grinden i slow motion... hehe.

Vårblommorna ploppar upp överallt och tulpanerna blommar för fullt. Syrenen är nästan helt grön nu. Det är mycket mer än gröna knoppar i alla fall! Jasminen är nästan ännu mer grön än syrenen, så snart är altanen insynsskyddad igen :-D

Igår gick vi ett varv runt stora sommarhagen och spände trådar och bankade ner stolpar så nu är det klart att släppa ut dem där sen. Skönt att ha det fixat!! Tror att hästarna längtar dit lite för igår stod de vid den bortre grinden (den som leder till stooooora hagen) och tittade lite suktande bortåt... :-) Snart så!

Inga kommentarer: