25 mars 2012

Våren är här!

Penséer är planterade, altanfika i solen med svärföräldrarna igår, snökedjorna avtagna från traktorn, elvattentunnan undanställd för den här gången och vanliga plastbaljor framställda.
Alla listerna i hallen på övervåningen är målade (inte för att det är nåt specifikt för våren, men i alla fall) :-)

Igår och idag väcktes vi tidigt av kajorna som steppar på nätet över skorstenen. Också det är ett vårtecken... Hoppas de fattar snart att det är lönlöst att vänta på att få boa där. Vaknar mycket hellre till fågelkvitter än skrik och skrammel!

Tur att det blev sommartid i natt. Jag var så trött igår att jag somnade i soffan vid 21... så tack vare omställningen till sommartid var ju klockan i princip 22 då, även om det inte är förrän på natten omställningen sker.

Hann med att hämta lite gratis granved på jobbet igår också, så nu har vi gratisvärme några dagar. Passade på att shoppa lite och äta middag också när vi ändå var i stan.

Äntligen är det vår!! Idag är det lite blåsigare så det är garanterat inga insekter. Än har inte Kolan behövt ha eksemtäcket på :-D Hästarna stod och njöt i solskenet i lä från logen nu på förmiddagen. Jag tror att de också gillar att det börjar bli vår! Ska snart kolla igenom första sektionen av beteshage så att den är klar så snart gräset börjar växa. Skönt att bara kunna öppna grinden när det är dags!

Dags att fortsätta göra lite nytta! Over and out.

Inga kommentarer: