22 mars 2012

Våååår

Igår var det 16 grader (yttertempmätaren blinkade till med 17 några gånger på hemvägen, men vågade inte riktigt ta steget från 16 grader). Fick beslutsångest angående ridkläder. Man kan ju inte rida i termobyxor och vinterjacka om det är 16 plusgrader... Velade lite och behöll vinterjackan men tog tunnare byxor. Bra val!
Passade på att rida lite längs ån med Brellir. Lite blött var det, men inte alls som för några veckor sen! Blev skritt längs ån och sen tölt på grusvägen hemåt.
Nu är det den där tiden då det tar längre tid att borsta bort lera än vad själva ridturen tar... men med det här torkvädret är det nog snart torrt i hagen!! Hoppas att det börjar växa lite gräs snart :-)
Hästarna har plötsligt bestämt sig för att fälla vinterpälsen så nu rasar det av dem, allt på en gång! Har ju kört obroddat någon vecka nu, så jag litar helt på att det inte tänker komma någon mer vinter. Bilarna har fått behålla sina däremot. Det är ju ingen vidare värme om morgnarna och ibland lite halt på vägen, men snart är det dags att byta däck också.

Jag vill åka hem! Nuuuuu! Men än är det ju bara fikarast... några timmar kvar, sen så!

Inga kommentarer: