4 december 2015

Fredag

Igår jobbade jag hemifrån.
Mycket trevligt och välbehövligt att sitta i mysbyxor framför datorn hela dagen. Snart är jag klar med registreringen. Sen återstår visserligen att gå igenom alla kylar och frysar och regga in även de kemikalierna, men det får bli efter jul!


Efter jobbet igår gjorde jag köttbullar så nu är all julmat i princip inhandlad (utom rökta laxen och lite småsaker som ska vara i de hemmagjorda sillsorterna). SÅ skönt!
Vi ska dela julskinka med mamma och mamma gör även Janssons frestelse så det känns som läget är under kontroll :-) Laxpaté och den supergoda patésåsen från Fogdölax är beställd och kommer till jobbet innan julledigheten.


Emil gillar särskilt det här med julkalender. Han har ju en chokladkalender som han öppnar. Hur bra som helst att få en chokladbit varenda dag tycker han :-)
Årets julkalender är en variant av Historieätarna. De började för 1000 år sen och man får följa dem under en dag. Kanske inte den roligaste julkalendern för barn, men Emil tittar i alla fall. Hittills inget prat alls om tomten.
Men hemma pratar vi om spejartomten (som vi fick höra om av förskolan). Så heter den tomten som har koll på vilka barn som är snälla och kommer att få julklappar på julafton.


Igår grävdes det för bredbandsfiber hem till oss så nu väntar vi bara på att det ska skjutas fiber och kopplas in. LÄNGTAR!!! Då får vi för övrigt tillbaka vårt hemnummer igen... :-)


Nä, dags att sätta fart så det blir helg någon gång!

Inga kommentarer: