6 april 2011

Kycklingen som försvann

Igår inträffade det ett mysterium hemma. Vi åt grillad kyckling till middag. Kycklingbenen hamnade i soppåsen (som dessvärre inte stod inne i ett skåp). Sambon och jag gick ner i källaren och 20 min senare är soppåsen plundrad och det saknas ett kycklingben. Jaha, det måste ju hittas och återbördas till soppåsen tänkte vi. Vem den skyldige var tror vi oss veta även om han gäspade oskyldigt och sa mjau när husse kom upp till honom på övervåningen där han låg i gungstolen och "sov". Vi har letat ÖVERALLT. Inget kycklingben. Om några dagar lär vi väl hitta det. När det börjar lukta... För inte kan väl katten ha ätit upp hela kycklingbenet?! Leder och sånt är ju STORT! Han måste ha gömt det till senare tillfälle. Gissa vilka som kommer ha span på katten när han kommer in nästa gång! :-)

2 kommentarer:

C sa...

Jodå, visst kan missar sätta i sig ett kycklingben, men jag hoppas att ni hittar det och att han bara lekt järnet med det! :-)

G. sa...

Vi får väl se. Börjar det inte lukta apa om några dagar så har han väl fått i sig det. Kan inte vara lättsmält med så stora ben?!