1 oktober 2018

Min bästa vän

Igår kväll när E skulle gå och lägga sig sa han "du är min bästa vän mamma". Hoppas hoppas att det aldrig går över!


I helgen hade vi datorträff och spelade CS hela lördagkvällen. E spelade såklart inte CS utan Farming simulator. Han höll igång till 00:25, dock lite blek om nosen. :-) Igår gjordes inte många knop. Låg mestadels i soffan. Vi städade av övervåningen och sen förberedde jag middag för måndag kväll. Husbandet och sonen åkte iväg för att ordna en dator till svärfar. Under tiden njöt jag av tystnaden... och så tog de med sig pizza hem. Perfekt! Klart att äta och så blev halva pizzan kvar till lunch idag. Win win! Jag förstår inte hur folk kan få i sig en HEL pizza?! Jag blir proppmätt på en halv. Till och med E åt mer pizza än jag, haha. Brädad av en sexåring :-)


Idag är det måndag. Gick en halvtimmes lunchpromenad idag. Skönt! Frisk luft, men jag måste komma ihåg att ta med vantar för nu var det riktigt kallt om händerna.
Måste ta tag i att gräva upp lök och potatis där hemma och skörda de sista morötterna innan det blir för kallt ute. Har alldeles för många saker på min "att-göra-lista". Saker jag vill göra, saker jag måste göra och saker jag borde göra. Olika prioriteringar på dem såklart, men helgerna går så himla fort och på kvällarna finns inte mycket tid över.2 kommentarer:

Anonym sa...

Fattar inte, mina kommentarer försvinner ju hela tiden!!!
Klart du alltid kommer vara E’s bästa vän..... och min;-)
/C

G. sa...

<3