1 mars 2018

Nu är det VÅR!

Vi avslutade vabruari på barnakuten igår. Tack och lov var det ingen fara!

Idag börjar våren. Mars är en vårmånad. Svårt att tro när termometern pendlade mellan 16 och 17 minus imorse... Vi kom ju inte hem förrän kl 21 igår, så E och jag började dagen med lite sovmorgon och så åt vi frukost hemma innan vi åkte vidare till förskola och jobb.

Det FINNS i alla fall vårtecken: båda hästarna har börjat fälla lite vinterpäls. Inte mycket, men det har i alla fall börjat. :-)
Undrens tid är inte förbi heller för imorse hände det plötsligt - städerskan tömde mig papperskorg på jobbet! För första gången sen november...
För två veckor sen la jag i ett bananskal och en möglig macka och tänkte att nu sjutton borde det väl ändå hända något. Det funkade!

EMIL TAPPADE SIN FÖRSTA TAND IDAG! Den var lös i ca 1,5 vecka (vi upptäckte det på lördagen för drygt 1,5 vecka sen). Den försvann på förskolan. Förmodligen när han åt spaghetti och köttfärssås :-) Nu är ytterligare en tand lös!

Äter numera fyrdubbel dos D-vitamin. Undrar när den RIKTIGA våren kommer så att man kan sitta på altanen i solen och NJUTA (och tanka D-vitamin)???
Nä, nu ska jag krypa upp i soffan med min bok och en kopp te tills sambon kommer in. Än så länge är det ju faktiskt rejält kallt ute så man får soffmysa än så länge! :-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att allting var bra med E!! Men neeeeej, hur ledsen blev han över att tanden försvann?!? Då kom det väl ingen tandfé va?!
Låter prima med soffmys! Fortsätt med det tills våren kommer på riktigt!! //C

G. sa...

Åh, kolla - en kommentar!! Haha, jag är så van att aldrig få kommentarer så jag kollar aldrig längre :-)
Jorå, tandfén kom och lämnade en guldtia och en lapp att nästa gång vill hon minsann se den där tappade tanden.